Fastighetsutveckling
327
page-template-default,page,page-id-327,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-310,elementor-page elementor-page-327

Fastighetsutveckling

Idealstad är stadsbyggnadsstudion som realiserar projekt åt kunder som har fastigheter med potential. Oavsett komplexitet driver vi affärsutveckling och projektering från idé till färdig byggrätt.

Idealstadsmodellen säkerställer din framgång

Idealstad utvecklar stadsdelar och fastigheter från idé till byggrätt åt våra kunder. Med vår samlade kompetens tar vi ett helhetsansvar för projekt oavsett komplexitet. För oss handlar det om att skapa rätt värden åt våra intressenter.

Affärsutvecklingen konverterar en existerande fastighet till något helt nytt. I processen samarbetar vi med utvalda arkitekter och tekniska konsulter, i ett team som skräddarsys för ditt behov. Ofta ligger fastigheterna som vi projekterar i bolagsform. För att långsiktigt kunna genomföra projekten kan vi komma överens med er om att vi tar hand om ledningen i företaget. Det kan exempelvis handla om att inta rollen som VD och ledning för en effektiv företagsstyrning.

Med ett erfaret och specialiserat team kan vi erbjuda nära samarbeten kring våra kärnkompetenser; strategisk fastighetsutveckling, detaljplanering, byggledning och affärsutveckling. Vi jobbar alltid nära dig när vi tar projektet från start till mål.