Om Idealstad
297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-297,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-310,elementor-page elementor-page-297

Idealstad startades med drivkraften att utveckla projekt och fastigheter till dess fulla potential. Vi vill skapa rätt värden tillsammans med er.

En idealstad är ett gammalt uttryck för en stad som är uttänkt för ett särskilt mål. Det handlar om att få ut det mesta möjliga av en begränsad yta, eftersom dåtidens idealstäder ofta hade en mur kring sig – lite som en tomtgräns i vår värld. Den ytan, fastigheten eller tomten vill vi förvalta på bästa möjliga sätt för att få ut den största potentialen av varje projekt.

Man kan säga att en idealstad ska uppfylla så många kvaliteter för dess innevånare som möjligt. För oss är uttrycket ett bra beskrivning på hur Idealstad tänker kring våra projekt. Vi gör komplexa fastighetsutvecklingar och stadsplaneringar – med hjärta och själ.

 

Exempel på svenska städer som börjat som en idealstad är Göteborg, Kalmar och Kristianstad. Internationellt finns också Genéve, Dresden och Gent. Idealstäder har alltså en lång historia som bottnar i att maximera möjligheter. Det är något vi vill fortsätta med och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners ser vi till att realisera potentialen i alla projekt.

Hur vi jobbar.

Ofta ligger fastigheterna som vi projekterar i ett aktiebolag i form av dotterbolag. För att långsiktigt kunna genomföra projekten kan vi komma överens med kunden om att vi tar hand om ledningen i företaget. Det kan exempelvis handla om att inta rollen som VD, tillsätta arkitekter, byggledning eller tekniska konsulter.
a
a

Rubrik??

Med ett erfaret och specialiserat team kan vi erbjuda nära samarbeten kring våra kärnkompetenser; strategisk fastighetsutveckling, detaljplanering, byggledning och affärsutveckling. Vi tar projektet från start till mål och jobbar alltid nära er som samarbetspartners till oss.